Uppdaterad 01 december 14:40: 01 december 09:54, Brand, Höör

Uppdaterad 01 december 14:40

Brand i bostad, Tjörnarp.

Polis och räddningstjänst larmas till Landsvägen i Tjörnarp med anledning av brand i en bostad. På plats konstateras brand i ett garage som ligger intill en radhuslänga med tre fastigheter. Samtliga personer som har befunnit sig hemma i fastigheterna (oklart hur många) har evakuerats och de bilar som stått parkerade har flyttats till säker plats. Garaget skall enligt räddningstjänst vara övertänt och trafiken stängs av på Landsvägen i båda riktningarna.

Uppdatering: En husvagn är utbrunnen.

Uppdatering: Polisen är klara på platsen. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.