Uppdaterad 01 december 21:46: 01 december 21:13, Rån, Göteborg

Uppdaterad 01 december 21:46

På Mäster Johansgatan har en man i 45-årsåldern blivit rånad.

Två maskerade killar attackerade honom med sparkar och slag, bl a i huvudet. De ville ha hans pengar men fick troligen bara med sig ett par airpods. Detta är dock något oklart i nuläget. Rånarna sprang sen i riktning mot Danska Vägen. Mannen körd till Östra sjukhuset i ambulans med skador i ansiktet. Polisen är på plats i området och söker efter rånarna.

21.45 Rånarna fick inte med sig något gods från den rånade mannen. Rubriceringen blir då försök till rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.