Uppdaterad 02 december 18:59: 02 december 18:20, Trafikolycka, Lomma

Uppdaterad 02 december 18:59

En personbil i olycka, Malmövägen.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på Malmövägen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det ska ryka kraftigt från en av bilarna. Det finns i nuläget ingen information om eventuella personskador. Vägen stängs av helt.

Uppdatering: Minst en person är skadad.

Uppdatering: Två personer är skadade. En av dem kommer nu att tas ut genom ett säkert uttag.

Uppdatering: De båda skadade personerna ska föras med ambulans till sjukhus.

Uppdatering: Endast en bil har varit inblandad i olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.