Uppdaterad 07 december 19:48: 07 december 16:33, Trafikolycka, Göteborg

Uppdaterad 07 december 19:48

Enligt SOS så har minst två personbilar kolliderat på Angeredsbron.

SOS uppgifter:

Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Hisingen. Olyckan omfattar enligt SOS två eller tre bilar. En person uppges möjligen vara skadad, oklar omfattning.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen.

Polis är ännu inte på plats/har inte avrapporterat.

19.44 En av förarna, en man, kördes till sjukhus av polispatrull. Han uppgav smärta i nacke och rygg. Totalt är det tre bilar inblandade i olyckan, varav en fick bärgas från platsen. Polis skriver två anmälningar gällande trafikolycka med rubricering ej iakttagit avstånd till framförvarande fordon.

Polis är klar på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.