Uppdaterad 08 december 21:27: 08 december 20:52, Brand, Göteborg

Uppdaterad 08 december 21:27

Bilbränder i Bergsjön.

Räddningstjänst och polis larmas till Astronomgatan efter det att vittnen sett personer tända på bilar i området. Vittnen uppger att minst tre bilar brinner och att det varit personer framme vid de nu brinnande bilarna. Bilarna ska stå parkerade på övre däck till ett p-hus.

Kl 20.57: Polis på plats. Bistår räddningstjänsten. Inga kända personskador. Polis cirklulerar/söker gärningsmän i närområdet. Tre bilar brinner men ytterligare bilar som stått parkerade har även fått skador.    

Kl 21.18: Branden under kontroll. Polisen kommer att spärra av platsen då räddningstjänsten är klar. Förundersökning inleds med rubricering skadegörelse genom brand.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.