Uppdaterad 27 december 20:19: 27 december 20:00, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Uppdaterad 27 december 20:19

Ett urval av kvällens händelser.

16:06 Rattfylleri – Älandsbro, Härnösand

Samtal inkom till polisens regionledningscentral om en bil som körde vingligt och hade en ojämn hastighet. En polispatrull stoppade bilen på E4:an. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades samt förhör hölls.

17:30 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

20:00 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.