Uppdaterad 29 november 09:32: 29 november 08:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 97 ärenden som rör Jönköpings län. En har gripits (se nedan). Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:21 Polis och ambulans larmades till Gränna i Jönköping med anledning av ett bråk utomhus. När polis kom till platsen visade det sig att en kvinna i 40-årsåldern blivit misshandlad av en annan kvinna, i 50-årsåldern. Den drabbade klagade på smärta och följde med ambulans till sjukhus. Polisens presstjänst har inga övrig uppgifter om skadeläget. Kvinnan i 50-årsåldern greps, misstänkt för misshandel, och under natten blev hon anhållen. Brottsrubriceringen är i nuläget grov misshandel och ärendet är åklarlett. Polisen hänvisar övriga frågor till Åklagarkammaren.

00:07 Polis beordrades till ett företag på Vitarörsvägen i Värnamo med anledning av ett pågående inbrott. Larmet i butiken ska ha lösts ut. Polispatrull och hundpatrull på plats har kontrollerat fordon, olika områden, vägar och den aktuella byggnaden men i nuläget är ingen person frihetsberövad. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas och stöldgodset ska bland annat ha varit motorsågar.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.