Uppdaterad 29 november 13:13: 29 november 12:16, Trafikolycka, Tjörn

Uppdaterad 29 november 13:13

Vi får in larm om en trafikolycka på länsväg 169. Flertal fordon. Inga uppgifter om skador.

Olyckan ska ha skett vid rondellen mot Kållekärr. Polis, ambulans och räddningstjänst på väg.

Uppdatering kl.13:07 Patrullen rapporterar om att det handlar om en frontalkrock mellan två personbilar. Bilarna har sedan hamnat i diket. En person förd till sjukhus i ambulans och ytterligare en person förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Inga övriga uppgifter om skadeläget. Patrull kvar på plats och inväntar bärgare. Trafiken ska enligt uppgift rulla. En av förarna är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.