Uppdaterad 29 november 15:35: 29 november 14:36, Trafikolycka, Kungälv

Uppdaterad 29 november 15:35

En singelolycka med en personbil har inträffat på länsväg 625. Inga uppgifter om skadeläget

Enligt initiala uppgifter har föraren av en personbil kört av vägen och bilen har sedan voltat. Inga uppgifter om skador. Olyckan ska ha skett i höjd med sjön Tvibotten, Romelanda. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg.

Uppdatering kl 15.21: Föraren förd till sjukhus för kontroll. Inga uppgifter om allvarliga skador. Bilen bärgas från platsen. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.