Uppdaterad 30 november 07:55: 30 november 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.35 Försök till grov misshandel, Odengatan, Falköping. Polis skickas till platsen efter samtal om att en person är skadad. När polis anländer anträffas dock ingen skadad person, men en man som har en reva i sin jacka efter en kniv. Polis upprättar en anmälan gällande försök till grov misshandel. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

00.30 Brand, Sundsgatan / Östergatan, Vänersborg. Polis och räddningstjänst larmar till platsen, där en bil brinner. Branden orsakar omfattande skador på bilen, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

02.45 Stöld genom inbrott i bil, Torpa, Göteborg. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående inbrott i en bil. En ruta har krossats, och vid bilen befinner sig en man. När polis anländer finns ingen kvar på platsen, men patrullen hittar den  aktuella bilen, var i  inbrott kan konstateras. Polis söker i området med hund, som får upp spår in mot kolonilotterna. Där anträffas en man med järnrör i handen, och han kan säkras. Polis anträffar även en väska och en kofot i anslutning till mannen. Han visar tecken på påverkan, och tas med för provtagning.

04.45 Brand, Mölndalsvägen, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmas efter samtal om brand i gatukök. Branden har inte medfört någon spridningsrisk, men påverkat trafiken och spårvagn förbi platsen. Vid 05.30 var biltrafiken samt spårvagnstrafiken dock åter påsläppt. Branden är släck, och platsen är avspärrad för en kriminalteknisk undersökning. En anmälan rubricerad mordbrand har upprättats. Händelsen har inte medfört några personskador. Det finns ingen misstänkt för branden.

OBS! Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla.