Uppdaterad 30 november 08:48: 30 november 06:35, Trafikolycka, Malmö

Uppdaterad 30 november 08:48

Flera bilar i olycka, Stockholmsvägen.

Flera bilar skall vara inblandade i en olycka på Stockholmsvägen strax innan trafikplats Sege i riktning mot Lund. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen. Räddningstjänst rapporterar kl 06:40 att vägen spärras av helt strax innan bron. Det skall vara mycket halt på platsen. Det finns ingen skadelägesrapport inledningsvis.

Uppdatering: Åtta bilar är inblandade. Minst fem behöver bärgas. En person klagar på nacksmärta.

Uppdatering: Kl 08:45 har polis lämnat olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.