Uppdaterad 28 december 18:49: 28 december 13:49, Olaga hot, Stenungsund

Uppdaterad 28 december 18:49

Olaga hot mot polisen i Stenungsund.

Det har ringts in ett hot mot polisen och polisstationen i Stenungsund. Polisen har förstärkt bevakningen runt polisstationen. Polisen arbetar även med utredningsåtgärder i ärendet. En förundersökning om grovt olaga hot har inletts.

18.30 En man i 50-årsåldern har nu gripits och även anhållits misstänkt för grovt olaga hot. Han misstänks för att ha ringt in och uttalat hot mot polisstationen i Stenungsund samt mot polispersonal. Han greps på en adress i Alingsås Kommun. Avspärrningarna runt polisstationen i Stenungsund är nu hävda.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.