29 december 14:45, Försvunnen person, Mönsterås

Flicka försvunnen i samband med ridtur, Fliseryd.

Polisen söker efter en 16-årig flicka som har försvunnit i samband med en ridtur mellan Ruda och Fliseryd. Flickan lämnade stallet vid klockan 14:40. Vid 15-tiden kom hästen hem utan ryttaren. Flickan tros ha trillat av i samband med ridturen och polisen önskar nu allmänhetens hjälp för att lokalisera henne. Stallet som ridturen utgick från ligger vid Fliseryds-Torp. Flera polispatruller är på plats i området.

Flickans signalement: Hon har en svart ridhjälm, svart jacka, svart väst, svarta tights och svarta stövlar.

Ser du flickan eller har du nyss sett henne? Ring då 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.