29 december 18:00, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Jämtland, två viltolyckor har rapporterats under eftermiddagen

Vid 16-tiden inkom ett par samtal gällande ett skadat rådjur på E14 i Hårsta, Åre. Oklart vem som hade kolliderat med djuret. Föraren har inte anmält olyckan till polisen vilket gör att det kan komma att rubriceras som en smitning från trafikolycka.

En stund senare inträffade en olycka på E45 vid Ollsta, Östersund. En bilist hade kolliderat med en älg. Ambulans skulle titta till förare och passagerare. Oklart om de behövde föras till sjukvården. Älgen skadades och blev liggandes i diket. En eftersöksjägare kallades ut. Bilen fick stora skador och skulle bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.