31 december 18:28, Skadegörelse, Sundbyberg

Inringaren har sett en trasig ruta till ett flerfamiljshus och blod på marken och i trappan. Samtidigt hörs en man skrika i huset.

Patrullerna har tagit sig in trapphuset i Hallonbergen och följt blodspåren till en lägenhetsdörr. Där har de påträffat en man som nu är misstänkt för skadegörelse och narkotikabrott eget bruk och innehav.

Mannen är omhändertagen för ytterligare provtagning gällande narkotikabrott. Först  kommer patrullen att köra honom till sjukhus för att han ska få skadorna omsedda som han fick i samband med skadegörelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.