31 december 19:27, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

17:22 På E45 vid Kläppe, Östersund kommun, inträffade det en olycka där en personbil och en älg var inblandade. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

17:55 På länsväg 339 i närheten av Aspås, Krokom kommun, kolliderade en personbil och en ren. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är ovisst hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

18:25 En olycka mellan en älg och en personbil inträffade på E14 i Undersåker, Åre kommun. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

19:07 En ren och en personbil var inblandade i en olycka vid korsningen länsväg 315/riksväg 84 utanför Hedeviken, Härjedalen kommun. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är ovisst hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.