31 december 23:09, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

21:50 Östersund Samtal inkommer om bråk i bostad. Patrull åker till platsen och upprättar två stycken anmälningar om misshandel och håller flertalet förhör. Verkar vara två hemmafester där deltagarna på de respektive festerna blivit osamsa. De inblandade var födda kring millenium skiftet. Polisen har inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

22:00 polis patrull genomför ett normal stopp i Krokom Jämtlandslän. Föraren en man man född 97 misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Föraren medtas för provtagning och släpps efter förhör.

23:08 Samtal inkommer till polisen om en skadegörelse i en ort utanför Östersund. En man född 98 anträffas och omhändertas. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse.

00:00 Polisen får samtal om att en tillgripen bil färdas runt Odensala, Östersund. Flera patruller skickas till platsen och bilen anträffas i diket. Inga personer fanns på platsen. Polisen håller förhör med bilägaren.

02:01 Åre Rattfylleri Polispatrull genomför ett rutinstopp. Föraren en man  född 01 misstänks för rattfylleri och medtas för provtagning.

Kvällen/ natten har präglats av att polisen fått samtal om att personer har hanterat raketer med dåligt omdömme i orter i hela Jämtland/Härjedalen. Dock inget som renderat i någon större åtgärd från Polisen.