Uppdaterad 02 januari 16:25: 02 januari 15:06, Trafikolycka, Trelleborg

Uppdaterad 02 januari 16:25

Två personbilar i olycka, LV108.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på LV108 i höjd med Västra Vemmerlöv. En av bilarna ligger upp och ner. Samtliga personer ska ha tagit sig ut ur fordonen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av helt.

Uppdatering: Två personer har färdats i fordonen. De ska undersökas av ambulans.

Uppdatering kl. 16.23: Ingen person är i behov av omedelbar vård på sjukhus som en följd av olyckan.

Bärgare är beställd till både de involverade fordonen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.