03 januari 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:17 Polis larmades till en butik på Hagagatan i Gislaved med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När väktare och polis kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. En ruta till butiken hade krossats. I nuläget är oklart om något har tillgripits i samband med händelsen.

05:50 Polis larmades till en butik på Hästhovsvägen i Jönköping med anledning av ett inbrottslarm. En ruta till lokalen hade krossats. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas, i nuläget finns det ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.