04 januari 06:39, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21.31 Rattfylleri, Gamla vägen, Falkenberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han saknar dessutom körkort. Mannen tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och olovlig körning.

03.29 Misshandel, Skärddaregatan, Tvååker. Polis skickas till platsen där en man uppger att han blivit slagen, utomhus av för honom okända gärningsmän. Mannen har blivit slagen i huvudet med tillhygge, och ambulans kontrollerar honom på platsen. Polis söker i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. En anmälan gällande grov misshandel skrivs.

04.19 Stöld genom inbrott, Lasarettsvägen, Halmstad. Polis skickas till platsen efter att ett inbrottslarm lösts ut från kiosken på sjukhuset. När ordningsvakt kommer dit anträffas en man inne i kiosken. Han grips, och är nu misstänkt för stöld och våldsamt motstånd.