04 januari 12:20, Stöld/inbrott, Västerås

Flera företag drabbade av inbrott och inbrottsförsök.

En polispatrull beordras till Slottsgatan i centrala Västerås där tre företag ska ha utsatts för inbrottsförsök.

Enligt en fastighetsägare ska gärningsmannen, eller gärningsmännen, ha lyckats tagit sig in hos ett av företagen där bland annat datorer saknas.

Kvar på platsen finns också diverse brytverktyg. Polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott och försök till stöld genom inbrott. Verktygen tas i beslag och polisen väljer också att genomföra en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.