Uppdaterad 08 januari 10:35: 08 januari 09:33, Trafikolycka, Valdemarsvik

Uppdaterad 08 januari 10:35

Lastbil har kört in i mitträcket.

09:23 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E22:an vid Ringarum, Valdemarsvik, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en mindre lastbil ha kört in i mitträcket och blivit stående på vägbanan i södergående körriktning.

09:49 När polispatrull anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 40-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. En förundersökning gällande rattfylleri har inletts och polispatrull har genomfört dokumentation av olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.