11 januari 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Daniel Söderqvist.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:57 Polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på riksväg 40 i Nässjö. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och fick följa med polispatrullen för provtagning och förhör.

02:33 Polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på riksväg 40 i Bottnaryd, Jönköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri. I bilen satt en passagerare, en man i 20-årsåldern. Han visade tecken på drogpåverkan och misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.