14 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01.45 Grästorp, Inbrott

Vid Södergatan är det ett okänt antal personer som anväder en bil som murbräcka när de backar in i Elons butik. Tjuvarna får med sig mobiltelefoner, läsplattor och laptops. De försdvinner från platsen i bilen som användes som murbräcka och en annan bil. Polisen spanar i området utan att finna varken tjuvar eller bilar.

02.50 Göteborg, brand

Polis och räddningstjänst larmas till Tycho Brahes Gata i Bergsjön med anledninmg av att det ska brfinna i en lägenhet. Det visar sig vara torrkokning i ett kök och de boende släckte själva branden. Inga personskador. Ingen misstanke om brott.

03.46 Göteborg, stöld genom inbrott

Vid Askims Industriväg griper väktare två personer, en man och en kvinna under pågående inbrott i Din Bil Siats lokaler. De hade krossat en ruta och tagit sig in i lokalen. De båda gripna överlämnas till polis.