Uppdaterad 14 januari 23:02: 14 januari 19:19, Misshandel, Stockholm

Uppdaterad 14 januari 23:02

Minst två gärningspersoner misshandlade brottsoffret utomhus i Sköndal.

Polisen är på plats vid brottsoffret. I nuläget är det oklart om han behöver ambulanssjukvård. Enligt de initiala uppgifterna har han blivit slagen i ansiktet.

Det finns uppgifter om att minst en av gärningspersonerna hade ett pistolliknade föremål. Gärningspersonerna ska ha lämnat platsen till fots i riktning mot norra Sköndal. I sökandet efter gärningspersonerna används bland annat hundpatrull.

Uppdatering klockan 23:01

Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev utan resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.