Uppdaterad 29 mars 18:42: 29 mars 18:08, Trafikolycka, Värnamo

Uppdaterad 29 mars 18:42

En person förd till sjukhus efter mopedolycka.

17:27 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till Kulltorpsvägen i Lanna med anledning av en trafikolycka. En moped med två personer på hade kört omkull.

18:08 En person fördes till sjukhus. Polisen har inga uppgifter om skadeläge eller identitet på den personen ännu.

18:36 Föraren av mopeden vad den person som fördes till sjukhus. Föraren är en man i 40-årsåldern. Han misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning då han saknar behörighet för att köra moped och har kört utan körkort tidigare. Mannen ska vara vaken, men mer information än så om skadeläget har inte polisen. Passageraren, en man i 25-årsåldern, behövdes inte uppsöka sjukvård.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.