Uppdaterad 29 mars 19:49: 29 mars 18:17, Försvunnen person, Karlstad

Uppdaterad 29 mars 19:49

En man i 90-årsåldern har försvunnit från sitt hem i Tingvallastaden i Karlstad.

Upptäckten gjordes av hemtjänstpersonal som skulle göra ett besök strax efter 17 idag. Mannen är fysisk frisk men dement. Mannen är 180-185 cm, har normal kroppsbyggnad, är vithårig, har en vitgrå jacka, är kutryggad och har rullator med sig.

Uppgifter om mannen kan lämnas via 11414 (icke akut) eller via 112(be om att få bli kopplad till polis)vid akut händelse om mannen är synlig just nu.

Uppdatering 19:48:

Mannen har anträffats av hemtjänstpersonal och uppges må bra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.