30 mars 08:34, Trafikolycka, smitning från, Västerås

Smitningsolycka på riksväg 56.

En lastbil med bred last blir prejad av en omkörande lastbil i samband med att två körfält övergår till ett körfält på riksväg 56 mellan Munga och Sätra brunn.

Enligt föraren till den påkörda lastbilen har den omkörande lastbilen slagit i fronten på anmälarens lastbil som också har fått en sidospegel sönderkörd. Trots olyckan har den omkörande lastbilen inte stannat, utan fortsatt köra vidare i riktning mot Sala.

Polisen kommer att skriva en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.