30 mars 19:21, Olaga hot, Torsby

I Arvika uppstår ett bråk där någon blir hotad och ett fönster krossas.

I samband med ett bråk i Arvika så uppger vittnen att en av personerna hotar den andra med vad som ser ut vara en pistol. En ruta krossas och när polis kommer till platsen så har den ena parten lämnat platsen. Det framkommer uppgifter att personen hade setts på järnvägsstationen. Ett tåg hade lämnat mot Charlottenberg så en annan patrull åkte till Järnvägsstationen där den misstänkta personen greps. Förd till polisstation för förhör.

Brottsrubriceringen är i nuläget Olaga hot och skadegörelse. Det kan förändras efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.