30 mars 20:35, Rån övrigt, Göteborg

Kvinna eventuellt rånad vid Kvillebäcken.

Polisen får in uppgifter om ett eventuellt bråk mellan en man och en kvinna vid Godemansgatan. Vittnen beskriver hur en man ska ha kastat omkull n kvinna och dragit henne längs med marken. Flera samtal beskriver samma händelse.

Kl 20.46: Polis på plats tillsammans med ambulans. De anträffar den aktuella kvinnan. Flera patruller cirkulerar i området men kvinnan kan enligt egen uppgift inte lämna något bättre signalement på gärningsmannen. Kvinnan har bl a skador i ansiktet och körs till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Hon har svårt att redogöra för vad som inträffat. Ingen gripen i nuläget.

Relativt oklart vad som inträffat på platsen. Anmälan upprättas, troligen misshandel alt. rån.     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.