31 mars 01:15, Misshandel, grov, Älvkarleby

En man misshandlas på ett behandlingshem.

Polisen larmas till ett behandlingshem där en man i 35-årsåldern misshandlas av flera män som kommit till platsen. Dessa har lämnat behandlingshemmet när patrullerna anländer, men mannen i 35-årsåldern är kvar. Han är aggressiv både vakt och ambulanspersonal och blir själv gripen för brott, blåljussabotage, i samband med att han ska föras till sjukhus.

Flera fordon kontrolleras på olika platser och i en bil hittas en skadad passagerare i 40-årsåldern. Även han förs till sjukhus.

Gripandet av mannen i 35-årsåldern är hävt men han fortfarade under vård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.