31 mars 06:27, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göansson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

23.57 Trafikolycka, E6 Halmstad Norra. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till platsen, där en personbil kört in i ett mitträcke. Ingen person uppges ha fått några skador i samband med olyckan. Bilen bärgas från platsen. En anmälan upprättas.

00.17 Stöld genom inbrott, Vallås. Boende kommer hem och upptäcker oreda i lägenheten efter inbrott. Balkongdörren konstateras vara uppbruten. Platsen kommer att undersökas av tekniker under dagen för att säkra eventuella spår. Det är okänt vad som tillgripits.

05.19 Brand, Tollsbo, Hylte. Polis och räddningstjänst skickas till Tollsbo, efter larm om brand i villa. De boende i villan har dock släckt branden själv, som troligen uppstått i samband med att ett batteri kortslutits. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.