31 mars 07:35, Sammanfattning natt, Dalarnas län

23.13 (tisdag) Borlänge. En person gripen misstänkt för olaga hot i nära relation. Man i trettioårsåldern, senare anhållen av åklagare.

01.06 Personbil stoppad i centrala Mora. Förare misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. En passagerare misstänks för narkotikabrott eget bruk. I bilen anträffades också en person som var efterlyst. Denne misstänks för brott mot knivlagen.

01.34 En person i tjugofemårsåldern omhändertagen misstänkt för grovt rattfylleri vid Lindvallen, Sälen. Körkort omhändertaget.

02.28 Tre personer gripna misstänkta för försök till stöld. Bilen de färdades i stoppades vid Lindvallen, Sälen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.