31 mars 08:52, Misshandel, grov, Gislaved

Man utsatt för grov misshandel under tisdagskvällen.

Vid 21-tiden på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till en cykelbana i Smålandsstenar, Gislaved, med anledning av att förbipasserande hittat en skadad man på marken. När polis anlänt till platsen visade det sig att målsägande, en man i 20-årsåldern, blivit skadad med ett vasst tillhygge. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Polispatruller har genomfört vittnesförhör och dörrknackning i området. I nuläget finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.