31 mars 17:16, Rån, Uddevalla

I Helenedal har en man i 25-årsåldern blivit rånad.

Ett vittne såg något som såg ut som ett bråk ute på gatan. När vittnet gick ut sprang två unga män från platsen. Kvar var en man i 25-årsåldern som uppger att han blivit hotad med kniv och rånad. De lyckades bara få med sig hans keps innan de sprang från platsen. Den rånade mannen ska vara oskadd. Polisen började snabbt söka i området med bl a hund och efter en stund kunde två män i 20-25-årsåldern gripas i närområdet. De är transporterade till polisstationen för fortsatt utredning. Brottsrubriceringen blir troligtvis grovt rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.