31 mars 19:37, Misshandel, grov, Mark

Vid resecentrum i Kinna har en pojke i 15-årsåldern blivit misshandlad.

Enligt uppgift har tre unga personer gett sig på honom och slagit honom till marken. Efter misshandeln springer de från platsen och polis som kommer fram börjar söka efter dem. En av dem, en pojke i 15-årsåldern, grips i närområdet men de två andra har ännu inte anträffats trots sök med hund. Den misshandlade pojken är förd till sjukhus med okända skador. Polisen arbetar nu med vittnesförhör och förhör med den gripne. Brottsrubricering i nuläget är grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.