Uppdaterad 31 mars 11:15: 30 mars 14:48, Mord/dråp, Höör

Polisen söker efter en 18-årig kvinna som har lämnat en väns bostad på Möllevägen vid 02-tiden i natt. Kvinnan är cirka 160 centimeter lång, har brunsvart hår och glasögon. Vid tiden för försvinnandet var hon troligtvis klädd i ett par mönstrade byxor, svart jacka, svarta sneakers med vita detaljer och en t-shirt med Musse Pigg på.

Polisen är på plats i Höör med en större resurs och söker efter kvinnan. Har du sett en person som stämmer in på signalementet? Hör av dig direkt till polisen på 112.

Uppdatering: Polisen inleder en räddningsinsats enligt LSO. Läs mer om vad detta innebär i länken nedan.

Uppdatering: Bild på kvinnan finns i länken nedan.

Uppdatering: Kvinnan är ännu ej funnen. Polisen är på väg ut till platsen med en stor resurs. Försvinnandet ligger fortfarande inom ramen för LSO. Polisen har ingen mer information att lämna i nuläget, notisen uppdateras efterhand.

Uppdatering: Ett stort antal resurser är på plats i Höör och polishelikoptern samt polisrytteriet ansluter i sökandet efter kvinnan. Även frivilligorganisationen Missing People ansluter under morgonen.

Sökandet utgår från Möllevägen och Höör med omnejd.

Polisen har i samråd med anhöriga beslutat att gå ut med kvinnans namn, hon heter Elin.

Samtliga iakttagelser av kvinnan i närtid är av intresse. Om du tror dig se kvinnan just nu, ring 112 och be att få tala med Polisen. Om du tror dig ha sett kvinnan de senaste två dygnen, hör av dig till oss på 114 14.

11.02 Under morgonen framkommer uppgifter som gör att Polisen inleder en förundersökning om människorov.

Morgonens utredningsåtgärder har sedan gjort att rubriceringen ändrats till mord och en ung man är nu misstänkt och gripen i ärendet. Anhöriga är underrättade om utredningsläget.

Ett antal platser som är av intresse för utredningen har spärrats av. Polisen kommer att vara  på plats under dagen och påbörja olika utredningsåtgärder. Tekniker är tillkallade.

Utredningen hanteras av grova brott. För närvarande finns inga fler uppgifter att lämna.

Presstalesperson Ewa-Gun Westford kommer vara på plats i Höör från cirka 12.30 för att besvara frågor från media.