01 april 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

01.00 Halmstad, inbrott

På Brogatan har någon krossat rutan i entrédörren till en second hand butik och varit inne och stulit saker. Enligt vittnen har en person lämnat platsen på en moped. I nuläget oklart vad som stulits. Polisen har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott men ingen är gripen.

04.07 Hylte, rattfylleri

På länsväg 646 vid Mjälasjön stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 50-årsåldern, försöker springa från platsen men fångas snabbt in av polispatrullen. Han blåser positivt och tas med för vidare provtagning på polisstationen och en anmälan om rattfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.