01 april 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.19 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Viptorp, Eskilstuna uppstod misstanke om grov olovlig körning på en man i 55-årsåldern. Bilen togs i beslag för ett eventuellt förverkande på grund av återkommande trafikbrottslighet.

06.02 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Stallarholmsvägen, länsväg 977 mellan Malmby och Stallarholmen. En bilist ska ha kört i diket, enligt SOS och polisen är framme på platsen vid 06.13. En person har förts till sjukhus med ambulans.

Uppdatering kommer när mer information finns om olyckan.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.