01 april 13:21, Trafikolycka, personskada, Ovanåker

Frontalkrock mellan mindre lastbil och personbil.

På länsväg 301 utanför Edsbyn frontalkrockar en personbil och en mindre lastbil. I samband med olyckan börjar en av bilarna att brinna.

Flera polispatruller beordras till platsen där det visar sig att tre personer är inblandade i olyckan. Två av dem avförs med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Enligt båda förarna har lastbilen av okänd anledning kommit över på fel sida av vägen och därmed orsakat olyckan. Polisen kommer att skriva en anmälan om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.