01 april 17:23, Trafikolycka, Linköping

Begränsad framkomlighet på E4 efter olycka.

16:53 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an mellan Linghem och Linköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha blivit påkörd bakifrån av en annan personbil i södergående körriktning. Minst tre personer ska vara drabbade. Skadeläget är oklart.

16:58 Polispatrull på plats.

17:06 En polispatrull assisterar räddningstjänsten vid olycksplatsen och en annan polispatrull har ställt sig en bit från olyckan för att hinna varna övriga trafikanter om händelsen och därmed minska risken för ytterligare olyckor.

17:21 Det råder begränsad framkomlighet och som bilist bör man räkna med köer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.