02 april 06:25, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:54 Misshandel, Berg: Polispatrull beordras till en adress i Bergs kommun med anledning av ett bråk. En person uppges ha blivit misshandlad och förs till sjukvård för kontroll. En misstänkt gärningsperson har lämnat platsen. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

02:29 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till en bensinstation i Östersund där en man i 20-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Det finns inga uppgifter om att han ska behövt ambulansvård. Patrullen håller förhör med mannen och med vittnen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.