02 april 18:55, Polisinsats/kommendering, Trollhättan

Polisinsats under kvällen i Trollhättan samt Uddevalla med anledning av bilträffar.

Under kvällen kommer polisen genomföra en insats i Trollhättan/ Uddevalla med anledning av att hantera eventuella bilträffar. Polisen kommer att närvara med bland annat trafikpoliser, personal från rytteriet samt personal från vår hundenhet. Målsättningen är att stävja ordningsstörningar samt minimera risken till fortsatt spridning av den pågående pandemin.

Med anledning av detta kan det innebära viss begränsad framkomlighet i området kring Överby samt Torp. Försök om möjligt att välja annan väg för att slippa långa köer samt underlätta polisens arbete i samband med insatsen.

Eventuella frågor besvaras av insatsledningen under kvällen på 010 – 5655485.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.