03 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01:14 Halmstad, trafikolycka.

En bil kör av vägen och hamnar till slut i en trädgård där den får stopp. Vittnen ser hur tre personer springer från platsen. Polis larmas till platsen och det finns uppgifter om att de sprang i riktning mot Fylleån. En person träffas på i närområdet som får följa med till stationen för vidare utredning, oklart om det var han som kört. Bilägaren kontaktas och kommer ombesörja bärgningen. Patrullen säkrar lite spår i bilen som kommer att lämnas in för spårsäkring.

02:49 Halmstad, försök till inbrott i bostad.

En villaägare på Snöstorpsvägen hör av sig till polisen då man precis skrämt iväg en inbrottstjuv som försökte ta sig in i huset via en altandörr. Polis till platsen som påbörjar ett eftersök med hjälp  av hund och efter några minuter så kan man gripa en person som stämmer in med signalementet på tjuven. Mannen får följa med till stationen för vidare förhör m.m.

03:19 Kungsbacka, lägenhetsbrand.

larm inkommer om att det skall brinna i en bostad på Bäckmans Gård. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. En man som är lätt brännskadad har på egen hand tagit sig ut från lägenheten och omhändertas av personalen på plats. Personen körs med ambulans till sjukhus, ej livshotande skador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet skrivs av patrullen och trolig brandorsak skall vara sängrökning.