03 april 08:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.03 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.22 SOS-larm till polisen om brand i flera containrar på Edanö Återvinning i Trosa. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha brunnit i tre containrar varför polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

03.34 polisen fick samtal om att en person olovligen hade kvarstannat i en bostad i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och då hade den misstänkte gått ut. Den misstänkte och den drabbade är båda i 40-åråsldern och de har haft en relation med varandra. Polisen har påbörjat en utredning om hemfridsbrott.

Förutom denna händelse har polisen arbetat med några fall av trafikbrott, ringa narkotikabrott och viltolycka.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.