Uppdaterad 03 april 12:42: 03 april 09:57, Mord/dråp, försök, Huddinge

Uppdaterad 03 april 12:42

En kvinna med livshotande skador är anträffad i en lägenhet i Flemingsberg. En misstänkt man har gripits i samma lägenhet.

En brottsutredning är inledd och polisen genomför en insats i fastigheten. Brottsplatsen har spärrats av. Vittnesförhör hålls med de personer som har gjort iakttagelser på platsen. Den misstänkte är transporterad till en polisstation.

Uppdatering kl 12:30

Kvinnan har till följd av sina skador avlidit. Anhöriga är underrättade om dödsfallet. Brottsrubriceringen är ändrad till mord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.