04 april 07:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20:45, rattfylleri, Halmstad

Vi får in ett larm om att en berusad man har satt sig i en bil och kört iväg. En patrull kan sedan spåra personen till en adress i Larsfrid. Han omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri.

22:04, brand, Halmstad

Vi får larm om en brand i ett garage i Simonlångsdalen. Det ska enligt uppgift vara övertänt. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Den initiala branden släcks. Men kvar finns några gasoltuber. Området spärras av och även riksväg 25 stängs av i väntan på att släckningsarbetet ska avslutas helt. Inga uppgifter om personskador. En patrull upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

22:19, skadegörelse, Varberg

Vi får in ett samtal om att en berusad man har lagt sig för att sova i anmälarens garage. Mannen har krossat en ruta och sedan lagt sig för att sova. En patrull åker till platsen. Mannen omhändertas för berusning och misstänkts även för skadegörelse.

22:47, brand, Halmstad

En bil brinner på en parkering i Andersberg. Flera bilar är parkerade på samma plats. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.