04 april 07:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20:08, brand, Götene

Vi får in ett larm om en brand. Enligt uppgift ska det brinna i ett mindre hus på en gård i Lusorna. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker branden. Inga uppgifter om skadade. En patrull skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

21:05, fylleri, Göteborg

En man i 45-årsåldern omhändertas för fylleri vid hållplatsen Viktoriagatan/Vasagatan.

23:40, skadegörelse, Öckerö

Vi får in ett larm om brand i ett skjul på Hälsö. En patrull åker till platsen. Inga uppgifter om att någon har kommit till skada. Ingen gärningsperson gripen och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:37, stöld genom inbrott, Lysekil

Vi får in ett larm om att en ruta till en salong är sönderslagen. En patrull åker till platsen. Ingen gärningsperson är kvar på platsen och oklart vad som eventuellt har blivit stulet. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

01:51, rattfylleri, Tranemo

En patrull stoppar en fyrhjuling på riksväg 27 vid Limmared. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri.

02:39, rån, Göteborg

Vi får in ett larm om ett bråk mellan fyra-fem personer vid Hjalmar Brantingsplatsen. De ska enligt uppgift slåss med knytnävar. Inga synliga tillhyggen. Patrull anländer till platsen och där anträffar de en man i 19-årsåldern som uppger att han har blivit bestulen på sin mobiltelefon. Patrullen upprättar en anmälan gällande rån med okänd gärningsperson.