04 april 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot påskdagen har polisen hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits för brott. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

21:44 Polisen larmades till Taberg med anledning av ett personrån. En ung man i övre tonåren hade blivit slagen och avtvingad sin mobiltelefon. Rånet inträffade utomhus på Bergslagsvägen. Den unga mannen hade fått en bula men behövde inte akutsjukvård. Polisen har sökt efter gärningspersoner, okända för målsägande, i området men i nuläget finns ingen misstänkt. En utredning om rån är påbörjad.

Vistelseförbudet som gäller vissa platser i Jönköping har efterlevts och inga rapporter om överträdelse är upprättade. Inga större samlingar som har stört den allmänna ordningen har noterats. Polisen har utfört en del kontroller av fordon samt utfärdat 23 ordningsbot för fortkörning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.