04 april 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Information om nattens händelser.

Under natten mot påskdagen har polisen hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

22:47 Polisen larmades till bostadsområdet Nyfors i Eskilstuna med anledning av ett bråk utomhus. Enligt inringaren till polisen skulle flera män skrika och slåss med varandra. På plats anträffade polisen en skadad man. Den skadade mannen är i 30-årsåldern och han blödde i ansiktet. Mannen fördes till sjukhus med ambulans för vård. Polisen har kunnat prata med mannen. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad. En utredning om grov misshandel är påbörjad.

04:26 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 56 med anledning av en trafikolycka. En personbil hade krockat med ett vildsvin och bilen skadades rejält. Föraren av bilen skadade ett finger men fick annars inga personskador. Det finns ingen misstanke om brott. Vildsvinet hittades dött i diket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.